← Қолдау тізіміне

Управление сайтом

бетті өшіру

Субтитрлер:

Страницаның өшіруі

Страница өшірілгенде бірден жойылмайды, керісінше, келесі қалпына келтіру үшін немесе деректерді толықтай тазалау үшін себетке (корзина) көшіріледі.

Қадамдар

  1. Қажетті тізім элементінің жанындағы өшірудің батырмасын басыңыз (себет белгішесі).
  2. Тастау туралы растасқаннан кейін әрекет автоматты түрде орындалады: элемент себетке қойылады.

Маңызды

  • Өшірілген элементтер себетте сақталады, мұндай жерден оларды қалпына келтіруге немесе толықтай өшіруге болады.